HIGHLIGHTS

Telpon paling apik saka kabeh sing aku. Werna "Golden".

Sambutan kanggo kabeh newbie kene! ♥ A sethitik latar mburi minangka tansah...Lawas account smartphone Samsung wis dadi kula rong taun, nanging ing mburi saka layanan aku iki ora banget pleased karo wong! Page, masalah paling gedhe ana sing disambungake karo baterei piranti, nanging rodo karo sawijining kemampuan kanggo terus daya. 100% aku wis bisa kanggo evaporate ing jam saka aktif karya. Ka...