HIGHLIGHTS

AEROCOOL VX-400

Mbayangno kanggo multimedia komputer, ana looking kanggo sumber daya syarat umerennye rega, ditrima kualitas, daya watara 300 watts ing 12 volt baris. Mandegake sing dipilih ing sumber daya unit VX-400 saka perusahaan AEROCOOL.A gambaran briefWangun faktor: ATXv2.3Daya: 400 W (336 watts ing 12V baris)Pasif PFC: YaFitur: Iki sumber daya ndhukung Haswell platform.Werna: irengDaya motherboard lan ...